Ma Uri massage

Sådan udføres MA-URI Massagen
Fordi MA-URI Massagen udføres til polynesisk musik opnår massøren at kunne arbejde med meget lange, glidende og rytmiske strøg. Massøren arbejder for det meste med armene, ofte i deres fulde længde, og bruger sjældent hænderne. Dette sker for det første for at opnå den største mulige berøringsflade, men også fordi det derved er enklere at nuancere trykket, alt efter om der er behov for blid eller kraftig massage.

Alt dette gør, at der bliver skabt en unik dynamik i samspillet mellem musikken og massagen, mellem krop, sind og ånd, mellem massør og klient. På den måde er MA-URI Massagen med til at skabe den bedste forudsætning for at lade dig slappe af og blive løftet.

Din krop føles fornyet
Du kan aktivt hjælpe til med udrensningen efter MA-URI Massagen ved at drikke rigeligt med vand og tage nogle dybe indåndinger for at tilføre kroppen mere ilt. Du vil herefter opleve, at din krop føles varm og spændt, let og energifyldt og at din hud føles spændstig og levende.

Fjerner stress og løsner spændte muskler
MA-URI massage er en yderst effektiv muskelmassage, der efterlader dig dybt afslappet og løfet. Men ud over den umiddelbare fysiske velvære, som MA-URI Massagen giver, tager massagen sig også af dine følelsesmæssige og spirituelle virkeligheder.

Dit immunsystem bliver forbedret
Under MA-URI Massagen bliver der bl.a. sat kraftigt gang i din krops blod- og lymfecirkulation. Derved bliver ilt forsyningen til dine celler forøget, og der bliver dannet betydeligt flere hvide blodlegemer, som er den væsentliste del af menneskets immunsystem.

Affaldsstoffer bliver udskilt
Under MA-URI Massagen sker der også en grundig udrensning af afffaldsstoffer fra kroppen, blandt andet tungmetaller. At det rent faktisk sker, kan du mærke ved at næse og øjne begynder at løbe og sveden begynder at pible frem. Ind i mellem kan det også kortvarig svimmelhed og hovedpine.

dof