Om massøren

Om massøren

Claus Erik Iversen, Født i 1949

Jeg blev uddannet som Ma Uri massør oktober 1999, til dagligt arbejder jeg som Pædagog på Sølund i Skanderborg. Her bruger jeg også min massage til at give de udviklingshæmmede & Handicappede samt medarbejder massage.

Massagen uddannelsen giver en stor egen tilfredsstillelse – dette unikke samspil som opstår mellem de to parter er enestående. Min tilgang til denne unikke bodywork form er kommet via 16 år arbejde inden for Voksen Handicap i Århus Amt. Her igennem er det blevet helt klart at den direkte fysiske berøring har en evident betydning. Jeg kommer på 5 institutioner inden for Voksen Handicap i Århus Amt.

På klinikken i Højbjerg giver jeg denne massage / bodywork Under massagen bliver man som menneske set, hørt, værdsat og forstået, hvilket bl.a. giver øget selvværd og mere gå-på-mod.
På det personlige plan har det givet med en afklaring og sigte og mål på min egen livs vej. Er far til 4 børn der alle er sat i vej samt gift på 31 år med min engelsk fødte kone.
.

Hvorfra navnet Silverwing?
Richard Bach har skrevet en allegoriske fortælling om Jonathan Livingstone Havmågeder bliver udstødt af flokken, fordi den prøver at ændre de vaner og vilkår, mågerne lever under.

Med min massage vil jeg prøve at ændre på folk vane samt leve vilkår, så man blive beriget med mere energi og livsgælde igennem en massageform der giver en ro og opladning til den verden vi lever i nu.


Citater:

Til den virkelige Jonathan Havmåge som lever i os alle (bogens tilegnelse)

(Side 25. 4 – 6 afsnit)

Han steg seks hundrede meter op over det sorte hav, og uden et øjeblik at tænke på fiasko og død, pressede han sine forvinger ind til kroppen, lod kun sine vingespidsers smalle, pileformede daggerter stikke ud i vinden og faldt i et vertikalt dyk.
Vinden var en dæmonisk brølen mod hans hoved. Et hundrede og ti kilometer i timen, et hundrede og fem og fyrre, et hundrede og halvfems og stadig hurtigere. Vingepresset nu ved to hundrede og tyve kilometer i timen var ikke nært så hårdt, som det havde været før ved et hundrede og ti, og med en ganske let drejning af sine vindespidser løftede han sig ud af dykket og skød hen over bølgerne som en grå kanon kugle under månen.
Han kneb øjnene sammen imod vinden og jublede. To hundrede og tyve kilometer i timen! Og under kontrol. Hvis jeg dykker fra femten hundrede meters højde i stedet for fra seks hundrede, gad jeg vide vor hurtigt……..


Roman

Richard Bach
Jonathan Livingston Havmåge / af Richard Bach ; fotografier af Russell Munson ; på dansk ved Henrik Nordbrandt
4. udgave. - [Kbh.] : Lindhardt og Ringhof, 1997. - 93 sider : ill.
Originaltitel: Jonathan Livingston Seagull.
Originaludgave: 1970.
Tidligere: 3. udgave. 1992.
ISBN 87-595-0780-2 : ib. : kr. 98,00.

dof